SINNER'S

DAY.

SINNER'S DAY 2018 ism STUDIO BRUSSEL

De jaarlijkse hoogmis van new wave en punk gaat dit jaar een speciale editie tegemoet:

2018 is namelijk het jaar dat new wave veertig kaarsjes uitblaast. Ook Sinner’s Day heeft

met deze vijfde editie een extra reden om te vieren. De feesteditie zal voor de eerste keer plaats vinden op zaterdag 1 december in de Limburghal in Genk. Reden genoeg dus om er iets aparts van te maken …

 

 

 

SPECIAL EDITION

New wave en punk mogen dan wel een respectabele leeftijd bereikt hebben steeds meer jonge en gedreven muzikanten worden erdoor geïnspireerd. Daarom focust Sinner’s Day 2018 niet enkel op tijdloze classics als o.a. John Cale, Gang of Four, Claw Boys Claw en GBH, ook de nieuwe generatie komt met o.a. Cocaine Piss en Whispering Sons aan bod.

 

En hebben we al gezegd dat proto-punk Wayne Kramer (MC5) het legendarische ‘Kick out the Jams’ album integraal komt spelen? Geruggesteund door supergroep MC50? Met leden van Soundgarden en Fugazi in de rangen? Nu wel.

 

Nog een laatste nieuwigheid: één van de twee podia is exclusief gewijd aan Belgische acts. Wie z’n vaderlandse muziekgeschiedenis kent, weet immers dat ons land een sleutelrol speelde (en nog steeds speelt!) in de new wave /nouvelle vague.

 

 

 

 

LINE-UP

KEER TERUG

SINNER'S DAY

Line-up

Tickets

Info

The past

SOCIAL

Facebook

 

 

2018 © Sinner's Day

Webdesign by King Arthur